Aktuális hírek

Gyerekruha,babaruha ‚Fiú ruha,Lány ruha! Újsz­erű használ­truhák, Out­let Újruhák GAP , Oshkosh, Carter’s, Old­Navy stb.amerikai nép­sz­erű márkák! és kevésbé ismert , de kiváló minőségű gyerekruhák min­den korosztály számára ..

Kellemes időtöltést, jó vásárlást!

Fiú/​Babaruha 03 éves

Kínálatunk folyam­atosan bővül , naponta szebb­nél szebb Babaruhák , fiú ruhák , ünneplőruhák, pulóverek , nadrá­gok, rövid­nadrá­gok , pólók, kiegészítők , cipők egyszó­val regeteg gyerekruha — gyerekhacuka kerül áruházunk pol­caira ! Min­den korosztály számára a minőségi kategóriákat feigyelembe véve ren­de­teg egyedi és külön­leges gyerekruha várja ifjú viselőit .

A mag­yar aján­lá­sok szerint mínusz 5 Cel­sius fokig nyu­god­tan kivi­hetjük a lev­eg­őre a kis­babákat is. Mivel azon­ban a csec­semők és kisgy­er­mekek hősz­abá­ly­ozása még nem eléggé hatékony, és ha melegük van vagy fáz­nak, nem tudnak fel– vagy levenni egy réteget magukról, ügyelni kell rá, hogy mele­gen tart­suk őket csiko­rgó mínus­zok­ban is. Bár a hideg lev­egő önmagában nem okoz betegséget, a szervezet lehűlése ron­tja a kórokozókkal szem­beni ellenálló képességet, így fogékonyabbá teszi az embert a fertőzésekre.

Ugyanc­sak a gyerekek hősz­abá­ly­ozásá­nak éretlen­sége miatt azon­ban rend­kívül fontos, hogy ne essünk át a ló túloldalára. A túlöltöztetés­nek ugya­nis — ame­lynek hazánkban sajnos nagy hagy­ománya van — szin­tén komoly veszé­lyei lehet­nek. „Ha az anya a megfázástól ret­tegve túl mele­gen öltözteti a gyereket, azzal ellenkező hatást érhet el: a meleg ruha alatt a kisgy­erek megiz­zad, és az átned­vesedett ruhában valóban megfázhat” — mondja Gitidis­zné Gyetván Krisztina védőnő.

5468

Polár Takaró

5/​Újszerű állapot­ban Kék polár takaró.
1905 Ft
>
5429

Fürdőlepedő

4/​Nagyon jó állapot­ban Fürdőlepedő, frottír
800 Ft
>